iMonitoring software updates juli 2017
Peter van Mourik – 10:06, 20 jul 2017

Deze periode zijn er weer mooie updates doorgevoerd. Sommige zichtbaar, de andere op de achtergrond, maar allemaal mooie toevoegingen om de gebruikersvriendelijkheid en gebruikservaring te optimaliseren.

Lees Verder

De kracht van de iMonitoring community
Tessa Diependaal – 08:55, 20 jul 2017

Speciaal voor de (werkende) Marcom experts hebben wij deze maand nog een update met ontwikkelingen en gebeurtenissen die afgelopen maand hebben plaatsgevonden. Mijn collega Peter van Mourik brengt je op de hoogte wat er geprogrammeerd is, waardoor je effectiever aan de slag kunt gaan als je met ons mee doet.

Lees Verder

Stakeholdercommunicatie met community lid Theo Labrujere
Tessa Diependaal – 12:53, 29 jun 2017

Regelmatig hoor ik op de radio en televisie berichten over overname en de belangen van aandeelhouders. Aandeelhouders zijn belangrijk omdat zij mede-eigenaar zijn en ondernemingen de mogelijkheid geven te investeren in nieuwe producten en diensten. Maar soms lijkt het alleen om geld te gaan...

Lees Verder

iMonitoring software updates juni 2017
Peter van Mourik – 09:55, 29 jun 2017

Ook in de afgelopen periode hebben we op het gebied van software ontwikkeling niet stil gezeten. Zo hebben we diverse updates doorgevoerd op het gebied van engagement, analytics en monitoring. Hieronder leg ik kort uit wat er is verbeterd.

Lees Verder

Community lid - Vincent Wiegers; Inbound marketeer met een passie voor webcare en social media marketing
Tessa Diependaal – 08:30, 21 mrt 2017

Mijn vorige blog ging over Richard Bordes en hij heeft een passende quote waar ik dit blog mee begin: ‘Want als je ‘stil’ blijft... dan word je nooit gehoord’. Vincent’s visie is een goed vervolg op de quote van Richard. Volgens hem begint communicatie met luisteren. Op 1 maart 2013 ben ik via Gé Bouma in contact gekomen met Vincent Wiegers. Als inbound marketeer helpt Vincent zijn klanten met webcare en social media marketing. En naar mijn idee is dit toch een andere aanpak dan hoe andere marketeers het doen. In tegenstelling tot veel adverteren gaat het bij Vincent om aandacht verdienen door zinvolle en handige informatie, oftewel content.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?