iMonitoring software updates april 2018
Peter van Mourik – 10:49, 26 apr 2018

Ook in de afgelopen weken is ons team druk bezig geweest om nieuwe functies te ontwikkelen die iMonitoring nog completer maken. Zo hebben we aanpassingen doorgevoerd aan de app, kun je notificaties instellen zodra er een bericht geplaatst is, periodieke e-mail alerts nog meer naar eigen wens aanpassen en zijn er nieuwe monitoring functies bijgekomen.

Lees Verder

Introductie Susanne Sterkenburg van marketingbureau SUUS
Tessa Diependaal – 10:10, 23 apr 2018

Vorige maand heeft marketing professional Susanne Sterkenburg een opfris workshop gevolgd om haar marketingdashboard optimaal in te zetten voor haar opdrachtgevers. Sinds vorig jaar mei gebruikt Susanne het marketing dashboard. Met haar bedrijf SUUS zorgt zij voor de online zichtbaarheid door het vergroten van de naamsbekendheid. Om deze belofte waar te maken is online monitoring essentieel.

Lees Verder

Reclame- en communicatiebureaus met ICT kennis hebben de toekomst
Tessa Diependaal – 09:50, 23 apr 2018

Pas geleden las ik op de website van Rabobank een analyse over reclame- en communicatiebureaus. Deze cijfers zijn voor ons als ICT-bedrijf goed om te bekijken en benadrukt opnieuw waarom de merkpropositie goed gekozen is. In dit blogartikel wordt het belang van samenwerken, innovatie, maatschappij en ICT voor deze doelgroep uitgelegd.

Lees Verder

Facebook update
Tessa Diependaal – 09:00, 20 apr 2018

Gezien de ontwikkelingen en de nieuwsberichten rondom Facebook is voor ons als softwareontwikkelaar belangrijk om hierop te reageren.

Lees Verder

Introductie Cliq id
Tessa Diependaal – 11:38, 26 feb 2018

Sinds deze maand is internetbureau Cliq id iMonitoring gaan gebruiken. Naast organisaties helpen met online vindbaarheid ondersteunt het internetbureau haar klanten ook met het bouwen van websites, ontwikkelen van apps en het creëren van een online marketing strategie. Heb je hulp nodig met je online aanwezigheid dan staan er bij Cliq id een team van specialisten voor je klaar.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?