Sneakpreview naar het nieuwe design van iMonitoring
Tessa Diependaal – 07:58, 23 mrt 2021

In de loop van het voorjaar gaat de nieuwe look en feel van iMonitoring live. De software is dan een ware metamorfose ondergaan als het gaat om ontwerp en design. Het nieuwe functioneel ontwerp en design zorgen voor een aantrekkelijke en functionele omgeving om aan de slag te gaan met het plannen en publiceren van je social media berichten. In deze update geven we een sneakpreview van wat er gaat komen en wat je kunt verwachten.

Lees Verder

Manage online en social media content vanuit de iMonitoring databank
Tessa Diependaal – 10:04, 19 feb 2021

Gebruik jij allerlei oplossingen om content over actualiteiten, concurrentie, thema’s en specifieke onderwerpen inzichtelijk te maken? Met de databank heeft iMonitoring voor jou een effectieve softwareoplossing om je content vanuit één omgeving te managen. In deze update communiceren wij wat de databank is, hoe het werkt en de voordelen om je eigen of andere soorten content te centraliseren.

Lees Verder

Maak kennis met de Online Content Machine
Tessa Diependaal – 09:44, 21 jan 2021

Samen met Het Marketing Station introduceren wij de Online Content Machine. Wil jij als online of social media marketeer je klant als beste ondersteunen, dan is de content machine perfect voor jouw bedrijf! Met de online content machine zorg jij als marketeer voor de juiste content, op de juiste plaats en op het juiste moment. Door de online en social media berichten vanuit één omgeving te managen en te communiceren met je klanten kun jij:

 • Het beste advies geven;
 • content direct plannen en publiceren naar de social media kanalen van je klant;
 • of specifieke marketingcampagnes uitzetten.
 • Lees Verder

  Ga jij de bèta versie van iMonitoring testen?
  Tessa Diependaal – 07:56, 17 nov 2020

  Ruim negen jaar geleden is iMonitoring gestart met softwareontwikkeling van online en social media software. Vanuit de databank werd het mogelijk om online media te managen en al snel kwam de vraag naar social media verbindingen om berichten te plannen en te publiceren vanuit één omgeving.

  Lees Verder

  Rapporten ontwerpen met iMonitoring
  Tessa Diependaal – 10:13, 22 sep 2020

  Als vervolg op ons vorige blog “3 marketing oplossingen voor meer rendement” geven we inzicht hoe je slimme rapporten kunt maken om te communiceren met management of klanten waar je als ‘freelance’ marketeer voor werkt. Met de data uit iMonitoring zijn er verschillende analyse en rapportage functies. Om de inspanningen van online en social media marketing als totaal te rapporteren voor management of opdrachtgevers laten we zien hoe je dit doet met iMonitoring. Lees verder om de mogelijkheden te ontdekken, te zien en wat er op de planning staat om rapporten te ontwerpen door slimme softwareoplossingen.

  Lees Verder

  Benieuwd naar de mogelijkheden?