iMonitoring Software Updates: Instagram monitoring, LinkedIn Marketing en meerdere foto's per update
Peter van Mourik – 09:39, 21 mrt 2019

Instagram monitoring is altijd mogelijk geweest bij iMonitoring. Je gaf de onderwerpen op die je wilde monitoren middels een keyword search en Instagram werd automatisch in het resultaat opgenomen. Na wijzigingen in de API (de koppeling tussen iMonitoring en Instagram) halverwege 2018, was die mogelijkheid helaas niet meer beschikbaar. Daar is nu verandering in gekomen. Ook is onze koppeling met LinkedIn aangepast. Sinds kort maken we gebruik van het LinkedIn Marketing Developer Platform.

Lees Verder

iMonitoring software updates juli 2018
Peter van Mourik – 10:10, 17 jul 2018

De afgelopen periode hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden die niet direct zichtbaar zijn voor de gebruikers van iMonitoring. Denk hierbij aan API upgrades, database onderhoud en updates voor een betere gebruikerservaring. Daarnaast zijn er een aantal 'zichtbare' aanpassingen doorgevoerd, die je in het vervolg van dit blog kunt lezen.

Lees Verder

Introductie Wallhalla Events
Tessa Diependaal – 09:09, 11 jul 2018

Stel je hebt een horeca bedrijf wat de perfecte locatie is voor een evenement. Jouw medewerkers zijn enthousiast, professioneel en gastvrij de perfecte ingrediënten om een onvergetelijk event te organiseren. Toch is er één probleem je hebt geen idee hoe jouw bedrijf nieuwe klanten kan werven. Hiervoor biedt Barry van de Wall (CEO) van Wallhalla Events een oplossing.

Lees Verder

iMonitoring software updates april 2018
Peter van Mourik – 10:49, 26 apr 2018

Ook in de afgelopen weken is ons team druk bezig geweest om nieuwe functies te ontwikkelen die iMonitoring nog completer maken. Zo hebben we aanpassingen doorgevoerd aan de app, kun je notificaties instellen zodra er een bericht geplaatst is, periodieke e-mail alerts nog meer naar eigen wens aanpassen en zijn er nieuwe monitoring functies bijgekomen.

Lees Verder

Introductie Susanne Sterkenburg van marketingbureau SUUS
Tessa Diependaal – 10:10, 23 apr 2018

Vorige maand heeft marketing professional Susanne Sterkenburg een opfris workshop gevolgd om haar marketingdashboard optimaal in te zetten voor haar opdrachtgevers. Sinds vorig jaar mei gebruikt Susanne het marketing dashboard. Met haar bedrijf SUUS zorgt zij voor de online zichtbaarheid door het vergroten van de naamsbekendheid. Om deze belofte waar te maken is online monitoring essentieel.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?