Efficiënte marketeers gebruiken het iMonitoring Social Media Dashboard!
Tessa Diependaal – 08:42, 27 mei 2021

Als marketeer werk je voor merken of dit nu via je werkgever is of als zelfstandig ondernemer. Dat maakt eigenlijk weinig uit. Waar het om gaat is dat je als marketeer je werk zo goed en efficiënt mogelijk uitvoert. Marketeers hebben als doel om:

  • Traffic of leads te genereren.
  • Zichtbaarheid of naamsbekendheid te vergroten.
  • Imago positief te beïnvloeden.
Om dit te realiseren zorgen zij voor goede content en worden marketingresultaten gerapporteerd. Efficiënte marketeers maken gebruik van slimme oplossingen om mooie content te ontwerpen, zodat deze vervolgens gepubliceerd gaan worden via nieuwsbrieven, blogs en social media. Om het resultaat van de ingezette communicatiemiddelen in zijn totaliteit inzichtelijk te maken is het belangrijk om dit met elkaar te verbinden. Dit doe je door het Social Media Dashboard van iMonitoring in te zetten. Het Social Media Dashboard van iMonitoring zorgt dat jij als marketeer meerdere klant- of merkomgevingen kunt managen. En misschien ben ik wel iets te enthousiast als ik schrijf wat het voor jou als marketeer gaat betekenen of je nu in loondienst bent of als zelfstandig ondernemer. Voor de marketeers die in loondienst zijn kan dit weleens een goed moment zijn om je werkgever te informeren. Zo kun je met iMonitoring laten zien dat je efficiënter en effectiever aan de slag kunt gaan. Om te weten wat je kunt doen met het Social Media Dashboard geef ik hieronder een uitleg van de mogelijkheden in de daarbij behorende klant- of merkomgevingen.

Lees Verder

iMonitoring bestaat 10 jaar en dat vieren we met een make-over!
Tessa Diependaal – 08:04, 22 apr 2021

Het is werkelijk fantastisch, want iMonitoring bestaat 10 jaar en dit jaar krijgt het ontwerp en design als cadeau een make-over. De ontwikkelingen zijn in volle gang en wat we gaan aanbieden is toekomstbestendig. Lees je mee, want het wordt echt een feestje! Ooit zijn we begonnen met online monitoring software, toen kwam er social media management bij en voor de resultaatgerichte fanatiekelingen hebben we analytics ontwikkeld. Dit even in een notendop. Nu is het tijd voor verandering, kijken we vooruit, beseffen we ons steeds meer hoe belangrijk digitalisering is en weten we dat social media marketing zeker geen trend meer is. We gaan je informeren over wat er gaat komen en hoe we klanten gaan ondersteunen.

Lees Verder

Sneakpreview naar het nieuwe design van iMonitoring
Tessa Diependaal – 07:58, 23 mrt 2021

In de loop van het voorjaar gaat de nieuwe look en feel van iMonitoring live. De software is dan een ware metamorfose ondergaan als het gaat om ontwerp en design. Het nieuwe functioneel ontwerp en design zorgen voor een aantrekkelijke en functionele omgeving om aan de slag te gaan met het plannen en publiceren van je social media berichten. In deze update geven we een sneakpreview van wat er gaat komen en wat je kunt verwachten.

Lees Verder

Manage online en social media content vanuit de iMonitoring databank
Tessa Diependaal – 10:04, 19 feb 2021

Gebruik jij allerlei oplossingen om content over actualiteiten, concurrentie, thema’s en specifieke onderwerpen inzichtelijk te maken? Met de databank heeft iMonitoring voor jou een effectieve softwareoplossing om je content vanuit één omgeving te managen. In deze update communiceren wij wat de databank is, hoe het werkt en de voordelen om je eigen of andere soorten content te centraliseren.

Lees Verder

Maak kennis met de Online Content Machine
Tessa Diependaal – 09:44, 21 jan 2021

Samen met Het Marketing Station introduceren wij de Online Content Machine. Wil jij als online of social media marketeer je klant als beste ondersteunen, dan is de content machine perfect voor jouw bedrijf! Met de online content machine zorg jij als marketeer voor de juiste content, op de juiste plaats en op het juiste moment. Door de online en social media berichten vanuit één omgeving te managen en te communiceren met je klanten kun jij:

  • Het beste advies geven;
  • content direct plannen en publiceren naar de social media kanalen van je klant;
  • of specifieke marketingcampagnes uitzetten.
  • Lees Verder

    Benieuwd naar de mogelijkheden?