iMonitoring software updates februari 2018
Tessa Diependaal – 10:18, 26 feb 2018

Als gebruiker van het iMonitoring marketing dashboard vergeet ik soms hoeveel er ontwikkeld wordt, waardoor het werk voor marketingcommunicatie professionals makkelijker wordt gemaakt. Digitalisering, online marketing en data is essentieel voor de marketeer die zijn of haar klanten goed wil ondersteunen.

Lees Verder

Hoe je iMonitoring kunt inzetten voor marktonderzoek
Tessa Diependaal – 16:02, 29 jan 2018

Vorige week donderdag was ik namens iMonitoring op bezoek bij onderzoeksbureau Fan Factory in Ede. Fan Factory past mystery shopping toe om de kwaliteit van de service inzichtelijk te maken voor bijvoorbeeld een supermarktketen. Oftewel, zij doen onderzoek naar de ervaring van de externe fans. Daarbij onderzoeken zij ook het enthousiasme van de medewerkers. Voor het onderzoek naar externe fans heb ik een workshop gegeven om iMonitoring toe te passen.

Lees Verder

iMonitoring software updates december 2017
Tessa Diependaal – 11:22, 21 dec 2017

Het jaar is bijna voorbij en natuurlijk hadden wij ook deadlines om nieuwe functies in iMonitoring af te ronden. Als je alle updates gelezen hebt dan kun je wel stellen dat er veel is geprogrammeerd. Net als onze klanten zijn wij daar trots op. Voor deze maand dan nog de laatste updates op een rij.

Lees Verder

Persoonlijk blog van mede-eigenaar Tessa Diependaal
Tessa Diependaal – 10:20, 21 dec 2017

Wat een jaar is het geweest! Er is veel gebeurd; iMonitoring campagne, overlijden van Gert Jan Bos en mijn besluit om minder betrokken te zijn bij iMonitoring.

Lees Verder

iMonitoring software updates november 2017 (deel 2)
Peter van Mourik – 12:36, 30 nov 2017

Video sharing, emojis, narrowcasting, 280 karakters en nog een aantal belangrijke updates. Dat zijn de ontwikkelingen waar wij de afgelopen weken erg druk mee bezig zijn geweest. Benieuwd wat de updates inhouden, lees dan verder.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?