Betrek je doelgroep in de marketing van jouw merk.

Het bedrijf van Remy Steijger begeleidt bedrijven om het maximale te halen uit hun digitale marketing. Zijn digitale marketeers zorgen voor de juiste beleving op internet. Hiervoor gebruiken ze hun programma voor influencer marketing, waarmee ze de juiste personen weten te betrekken in het proces.

klik op de afbeelding om te vergroten

Download White Paper

Steeds meer marketing en communicatie-bureaus werken met het iMonitoring Marketing Dashboard en een goed voorbeeld doet volgen. Meerdere online specialisten zetten de software al enige jaren in en delen graag hun ervaring met jou.

Download en lees de White paper:

“Influencer marketing met ondersteuning van het iMonitoring Marketing Dashboard”

Voor deze influencer marketing gebruiken zij het marketing dashboard. De juiste influencers vinden ze door:
Het internet te monitoren.
Zich met deze mensen te verbinden.
Te analyseren wie de meeste invloed heeft.

Influencers zijn van onschatbare waarde

Influencers, oftewel belangrijkste beïnvloeders, kunnen van onschatbare waarde zijn. Immers, als zij positieve dingen over jouw bedrijf zeggen, wordt dat eerder geloofd dan wanneer je zelf roept dat je zo goed bent.

Belangrijk is dus om deze beïnvloeders te leren kennen. Je zoekt ze op en vraagt of ze een goed woordje voor je willen doen. Of dat ze je ergens willen introduceren. Of dat ze een leuk stukje over je bedrijf willen schrijven. Op deze manier ben je zelf aanjager van reviews en aanbevelingen. Doe je dat goed, dan komt de bal vanzelf bij je terug.

Kies ook voor een slimme aanpak door influencer marketing en investeer in het Marketing dashboard. Net als Remy Steijger. Het dashboard heeft daarvoor alles in huis wat je nodig bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden?