Over Ons

In 2011 zijn Tessa Diependaal en Peter van Mourik het bedrijf iMonitoring gestart om het werk van en voor marketingcommunicatiebureaus efficiënter en effectiever te maken. Peter heeft ruime ervaring als programmeur en is verantwoordelijk voor de software. Tessa houdt zich bezig met de commerciële en marketingactiviteiten van het bedrijf.

De betrokkenheid van Tessa en Peter heeft ervoor gezorgd dat zij ondersteund worden door een mooi team van freelance Marcom-professionals.

Visie

In de marketingcommunicatiebranche zien wij continu veranderingen. Dit heeft veel effect op het werk van Marcom-professionals.

De samenwerking tussen Marcom-professionals en iMonitoring is essentieel. Alleen op die manier gaan we mee in de tijd en blijven we bij in een snel veranderende branche. Marketingcommunicatiebureaus hebben de beste marketingtechnische oplossingen nodig om hun klanten goed te helpen. Daarom vinden wij het belangrijk om hen hierin te ondersteunen.

Rol van iMonitoring community

In de iMonitoring community kunnen Marcom-professionals zich ontwikkelen en laten zien welke kennis zij in huis hebben. Met elkaar is het mogelijk om te blijven leren en verbeteringen te realiseren. In een snel veranderende branche is het samenbrengen van kennis en expertise uitermate belangrijk. Bij iMonitoring zorgen wij voor de technische oplossingen die de marketingcommunicatieprofessionals nodig hebben.

Missie

Onze opdracht voor nu en de toekomst is om marketingcommunicatiebureaus het beste marketing dashboard te leveren. Voor de uitvoering van onze opdracht speelt de community een belangrijke rol. Door input van de community is het voor ons mogelijk om snel en effectief te programmeren wat voor de Marcom-professionals belangrijk is.

Onze missie kan alleen volbracht worden als:

  • de community van Marcom-professionals groeit
  • wij goed luisteren naar de wensen van marketingcommunicatiebureaus
  • er betrokkenheid is

Doe met ons mee!

Onze community groeit met marketing professionals en mensen met kennis van nieuwe media. In onze community helpen wij je om het beste marketingcommunicatiebureau te zijn voor je klant. Bovendien bieden wij elkaar support bij het inzetten van het iMonitoring Marketing Dashboard. Tijdens community bijeenkomsten wordt informatie en kennis uitgewisseld.

Doe met ons mee en laten we er samen voor zorgen dat wij de grootste en beste Marcom- community worden met iMonitoring als verbindende schakel.

Richard Bordes
B2B Marketing
Gé Bouma
Reputatiemanager
Eric Cornelissen
Brandmanager
Tessa Diependaal
CEO
Gerrit Jan Heerschop
Marketing Manager
Martin Koekenberg
Online Marketing Strategie
Theo Labrujere
Communicatie Manager
Remy Steijger
Digital Marketeer
Vincent Wiegers
Inbound Marketing
Benieuwd naar de mogelijkheden?