Over Ons

Start van iMonitoring

In 2011 zijn wij gestart met iMonitoring. Onze kennis en kunde hebben wij gebundeld om monitoring en engagement software te ontwikkelen.Visie

Vanuit ons bedrijf zien wij continu veranderingen in de marketingcommunicatiebranche. Dit heeft veel effect op het werk van Marcom-professionals. Om mee te bewegen in de veranderingen besteden wij veel aandacht aan het programmeren van de juiste marketing oplossingen. Wij vinden dat iedereen die actief is met online en social mediamarketing de juiste middelen moet krijgen om het maximale rendement te halen.

Community

Voor wie extra hulp of expertise nodig heeft is er de community. Hierin wordt kennis gedeeld, hulp gegeven en samengewerkt. Hierdoor leer je iMonitoring optimaal in te zetten. De community ondersteunt iMonitoring ook om focus te houden bij het ontwikkelen van nieuwe, gebruiksvriendelijke software.

Wij bieden de mogelijkheid om:
  • iMonitoring tegen een scherp tarief in te kopen.
  • Gebruikerservaringen transparant te communiceren.
  • Met elkaar samen te werken als in een netwerkorganisatie.

Missie

Samenwerken en de Facebook-community uitbreiden met gebruikers van iMonitoring.
Events te organiseren waarin;
  • Vraag- en aanbod samen komen als het gaat om social media & online marketing;
  • Marketingcommunicatie professionals een podium krijgen om expertise te presenteren.
Blijven luisteren en anticiperen op de veranderingen in de branche.

Doe met ons mee!

Hecht je net als wij aan samenwerken en vind je het prettig om betekenisvol bezig te zijn, waardoor je een bijdrage levert aan iemand zijn of haar succes? Doe dan met ons mee, want als jij op jouw manier iets voor een ander doet dan doen wij dat ook voor jou.
Benieuwd met wie wij samenwerken?