HOME / Monitoring & Analytics Online Monitoring & Analytics voor Professionals! Door online monitoring en analytics maak jij naamsbekendheid, reputatie en communicatie inzichtelijk.
Marketing- en communicatie professionals zijn continu bezig om een zo hoog mogelijk online rendement te behalen. Naast de aanwezigheid op sociale media wordt er continu gekeken met Google of de online inspanningen bijdragen aan het online rendement en websitetraffic.

Verder wordt monitoring en analyse toegepast om te weten wat er over het merk wordt gezegd of om communicatie thema’s, issues en eventueel concurrentie te monitoren. Tenslotte wil je als expert goed op de hoogte zijn.
Naast het plannen en publiceren van berichten op sociale media kun jij je werkgever / bedrijf helpen met Monitoring & Analytics door:
Meten

Berichten te verzamelen en te meten wat er over het bedrijf wordt gezegd.

Rapporteren

De online activiteit van concurrentie te monitoren en te rapporteren.

Informatie verzamelen

Relevante informatie te verzamelen aan de hand van actuele thema’s en onderwerpen en dit te gebruiken voor nieuwe berichten.

Google Analytics

Google analytics te koppelen en websitetraffic van verschillende online en social media bronnen inzichtelijk te maken.

Met dit abonnement beschik jij over een eigen monitoring en analytics omgeving. De beschikbare functionaliteiten van iMonitoring Light worden dan uitgebreid met:

  • Drie zoekprofielen om het internet, social media en locaties te monitoren op basis van zoekwoorden.
  • Standaard rapportages en de mogelijkheid om eigen maatwerkrapportages op te stellen.
  • Het versturen van periodieke email updates met monitoringresultaat.
  • Een koppeling van Google analytics om websitetraffic inzichtelijk te maken.
  • Narrowcasting dashboard om de online activiteiten op een tv-scherm te tonen in de bedrijfskantine of bijvoorbeeld de receptie van het bedrijf.
  • Het activeren of registreren van maximaal vijf collega’s die betrokken zijn met de marketingcommunicatie van het bedrijf.
  • Een API koppeling om monitoring resultaat en analytics met andere systemen te communiceren zoals CRM of CMS.
Voor monitoring en analytics klanten is er standaard ondersteuning via de community en bieden wij één uur persoonlijke dienstverlening in een service abonnement voor €35,- * euro per maand. Het is dan mogelijk om ons te:

  • E-mailen en te bellen;
  • Raadplegen via de live-chat in je eigen monitoring en analytics omgeving.* Tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Benieuwd naar de mogelijkheden?