Twitterlijsten nu ook te monitoren

Peter van Mourik – 10:15, 16 mrt 2016

Sinds kort is het ook mogelijk om Twitter lijsten te monitoren met de software van iMonitoring. Naast de mogelijkheid om Twitter in het algemeen (keyword search), je Twitter tijdlijn, maar ook individuele Twitter gebruikers is dit de 4e mogelijkheid om Twitter te monitoren en analyseren.

Waarom Twitterlijsten

Twitterlijsten zijn met name handig om de grote hoeveelheid informatie op je tijdlijn overzichtelijk te maken. Als je veel mensen volgt is het bijna onmogelijk om alle berichten te lezen. Twitterlijsten helpen je om die informatiestroom te filteren. Meer informatie over Twitterlijsten en hoe je deze handig kunt inzetten lees je in het volgende artikel van Maaike Gulden : 10 briljante manieren om Twitterlijsten te gebruiken.De mogelijkheden binnen iMonitoring

Met de integratie van Twitterlijsten in iMonitoring worden deze nog handiger. Zo heb je de mogelijkheid om binnen de lijsten weer verder te filteren, en zo onderwerpen naar bovenhalen die voor jou van toepassing zijn. Verder kun je ook de kant-en-klare rapportages raadplegen zoals Activiteit, Bereik, Sentiment, Onderwerp, Beinvloeders, GEO-locatie en GEO-gemeente, of je eigen rapport samenstellen.Daarnaast zou je tijdens een evenement ook een Twitterlijst kunnen samenstellen en deze op een groot scherm middels het event dashboard kunnen weergeven. Zie bijvoorbeeld dit evenementen dashboard die de een lijst van bekende Nederlanders weergeeft : BN'ers.Mocht je meer informatie willen weten over de mogelijkheden met de Twitterlijsten, of heb je een andere vragen over onze software, neem dan contact met ons op via info@internetmonitoring.nl of via ons contactformulier.

Over de auteur

Peter van Mourik
Application Developer, specialized in developing web applications using .NET and SQL Server.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?