Persoonlijk blog van mede-eigenaar Tessa Diependaal

Tessa Diependaal – 10:20, 21 dec 2017

Wat een jaar is het geweest! Er is veel gebeurd; iMonitoring campagne, overlijden van Gert Jan Bos en mijn besluit om minder betrokken te zijn bij iMonitoring.

iMonitoring campagne
In samenwerking met Gé Bouma en Eric Cornelissen ben ik bezig geweest met de iMonitoring campagne. Door de campagne hadden wij de website het afgelopen jaar aangepast om alleen de marketingcommunicatiebureaus aan te spreken. Hier zijn wij op terug gekomen, want wij merken ook dat bedrijven en ondernemingen het prettig vinden om met ons betrokken te zijn. Dit besluit heeft er voor gezorgd dat onze website opnieuw veranderd gaat worden. Door de aankomende website aanpassingen verwachten wij weer aantrekkelijk te zijn voor bedrijven, ondernemingen en marketingcommunicatiebureaus.

Overlijden van Gert Jan Bos
Dan zorgde het overlijden van Gert Jan Bos voor impact en relativering van ons bestaan. Het is verschrikkelijk dat hij op jonge leeftijd is overleden en zijn dochter van 10 jaar achterlaat net als zijn partner. Onze gedachten gaan deze feestdagen ook zeker uit naar de nabestaanden van Gert Jan Bos.

Mijn betrokkenheid bij iMonitoring
Voor Gert Jan Bos overleed en na de iMonitoring campagne heb ik zelf ook een belangrijk besluit gemaakt. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en ervaren. Hierdoor heb ik besloten om mijn kennis en kunde in een ander bedrijf onder te brengen.

Met Diependaal online ga ik samen met anderen MKB bedrijven en corporate ondernemingen ondersteunen met hun online aanwezigheid. Deze verandering gaat er voor zorgen dat ik vanuit Diependaal online iMonitoring ga ondersteunen met de online aanwezigheid. Ook ben ik net als andere klanten actief lid in de iMonitoring community op Facebook als gebruiker van de software.

Tot slot
Door meer afstand te nemen van iMonitoring en mijn ervaring onder te brengen in een ander bedrijf krijgt iMonitoring meer mogelijkheden om te groeien met deskundige programmeurs.

Ook zorgt mijn besluit dat marketingcommunicatiebureaus een prominentere rol krijgen in propositie van iMonitoring. Hierdoor wordt het mogelijk om iMonitoring scherp in te kopen, worden eindklanten die meer ondersteuning nodig hebben doorverwezen naar bureaus die het iMonitoring marketing dashboard gebruiken en zal iMonitoring Light de social media management oplossing zijn voor kleine ondernemers.

Met deze laatste woorden wil ik iedereen die met ons betrokken is hele fijne feestdagen wensen. Ook wil ik je bedanken voor je vertrouwen in ons bedrijf en voor alles wat ik van je geleerd heb. Het is tijd voor mij om te veranderen en verder te groeien.

Bedankt!

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?