Laatste blog van 2015 voor de fans, volgers en 'nieuwe' klanten van iMonitoring

Tessa Diependaal – 09:50, 24 dec 2015

Laatste blog van dit jaar voor de fans, volgers en ‘nieuwe’ klanten van iMonitoring. Ten eerste hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar. Het jaar sluiten wij passend af met leuke tips voor de kerstperiode die gevonden zijn op sociale media en andere online bronnen.

Kerst is een van de meest commerciële feesten die wij vieren over de hele wereld. Een sociale tijd van gezellig samen zijn. Terug kijken wat het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden in het nieuws, persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk. Kerst en Oud en Nieuw gebruiken wij om alles van dit jaar af te sluiten. Maar hoe vieren wij de kerstperiode en wat zijn de verwachtingen?

De kerstperiode

Ouders waarvan de kinderen naar school gaan hebben mogelijk twee weken vrij oftewel kerstvakantie. In deze periode worden genoeg tips gedeeld en wordt verveling voorkomen. Zo heeft het Rijksmuseum in Amsterdam prima aanbod wat de creativiteit van de kinderen en mogelijk ook de ouders stimuleert. In de tijdlijn van Tessa heeft JufJannie ook enkele handige tips voor tijdens de kerstvakantie.En wat als je geen kinderen hebt en toch vrij bent? Dan denk je waarschijnlijk aan andere zaken, zoals het kerstdiner. En wie nog geen idee heeft of door het werk op het laatste moment naar de winkel gaat hebben wij een drietal verwijzingen naar blogartikelen waar je prima ideeën kunt opdoen voor het kerstdiner, tips van een sommelier en als je buiten de deur gaat eten een verwijzing naar een blogartikel van kerstdiner etiquette.

Voor het kerstdiner zijn we op zoek naar gezonde en heerlijke ideeën om een mooi feestmaal in elkaar te draaien. Gelukkig worden genoeg tips gedeeld op sociale media, hieronder mijn favoriete ideeën / suggesties van:

1. Brendakookt.nl een vis kerstmenu, http://im.nu/tc35Mm
2. Bettyskitchen.nl een heerlijke kerstbrunch, http://im.nu/qEu27S
3. Mindyourfeed.nl leuke kids kerstrecepten, http://im.nu/C4F688Als je geen zin hebt in wijn, champagne of cava kijk dan op nieuwsblad.be. Daar worden tips van een sommelier gedeeld om bier te schenken bij het kerstdiner. Er zit vast een lekker biertje tussen wat goed past bij één van de gerechten van het kerstdiner.

Ga je bij iemand eten dan is dit de etiquette, http://im.nu/J3sYWt, van hoe het heurt.Als afsluiting de kerstgedachte van 2015:

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?