Introductie Cliq id

Tessa Diependaal – 11:38, 26 feb 2018

Sinds deze maand is internetbureau Cliq id iMonitoring gaan gebruiken. Naast organisaties helpen met online vindbaarheid ondersteunt het internetbureau haar klanten ook met het bouwen van websites, ontwikkelen van apps en het creëren van een online marketing strategie. Heb je hulp nodig met je online aanwezigheid dan staan er bij Cliq id een team van specialisten voor je klaar.

Zo werkt het
Afhankelijk van de wensen en behoeften van de organisatie zal Cliq id samen met haar klant een analyse maken om de behoeften van eindgebruikers in kaart te brengen. Dit is het uitgangspunt voor de online strategie en de basis voor de online activiteiten. Denk dan aan webdesign, webdevelopment en online marketing waarin zoekmachine optimalisatie, advertenties, contentmarketing en social media marketing met elkaar worden gebundeld om tot een krachtig marketingbeleid te komen.

Verder biedt Cliq id in een online marketing-pakket de mogelijkheid een maandelijkse rapportage te ontvangen van je online prestaties op het gebied van SEO, SEA en social media. Ben je benieuwd naar je organische vindbaarheid en de technische functionaliteit van je website dan kun je natuurlijk snel inzicht krijgen met de quick scan van Cliq id.


Klik op de afbeelding om deze vergroot weer te geven.


Heb je ook ondersteuning nodig met jouw aanwezigheid op social media dan ben je bij Cliq id aan het juiste adres. De vormgevers en online marketeers van Cliq id gaan voor jou aan de slag om de beste en mooiste updates te plannen en publiceren.

Hoe gaan wij Cliq id ondersteunen?
Cliq id gebruikt iMonitoring om voor hun klanten de social media posts vooraf in te plannen en te publiceren.

Tijdens de kennismaking en de introductie werd duidelijk dat Cliq id binnen het online marketing dashboard van iMonitoring ook behoefte heeft:

  • Aan een beeldbank waarin eigen gemaakte content zoals foto’s en video’s ge-upload worden in iedere klantomgeving van het marketing dashboard. Door dit te ontwikkelen wordt het managen van beeldmateriaal eenvoudiger en efficiënter.
  • Om social media data via API te koppelen aan website data. Door deze combinatie is het mogelijk om klanten van Cliq id in een keer via een rapportage bewust te maken van de volledige online aanwezigheid.

Wat wij voor Cliq id doen is het ook voor jouw internetbureau mogelijk. Door samen te werken is het mogelijk om elkaar te ondersteunen op ieder zijn propositie. Ben jij voorstander van deze samenwerking dan komen wij graag in contact.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?