Facebook update

Tessa Diependaal – 09:00, 20 apr 2018

Gezien de ontwikkelingen en de nieuwsberichten rondom Facebook is voor ons als softwareontwikkelaar belangrijk om hierop te reageren.

Vanaf april 2011 ontwikkelt iMonitoring software om het werk van de marcom professional efficiënter te maken en meer rendabel. Elke dag wordt er gewerkt aan performance en doen wij ons best om mensen met elkaar te verbinden. Dit is toch waarom het internet ooit is gestart en wat de CEO van Facebook communiceert.

iMonitoring is een bedrijf zonder investeerders en adverteerders, maar wel met klanten die bewust omgaan met hun online aanwezigheid. Zij zorgen net als wij voor de beste oplossingen en ondersteunen opdrachtgevers met de specialistische kennis op het gebied van marketingcommunicatie.

Om het werk van marketingcommunicatie professionals verder te ondersteunen zorgen wij als specialist voor oplossingen die wel mogelijk zijn en passen binnen de voorwaarden van sociale platformen. Dit zorgt dat wij bouwen en vertrouwen op de mogelijkheden die de API’s van de verschillende sociale platformen ons bieden. Daarin is het ook belangrijk dat de platformen ook betrouwbaar en transparant meewerken in oplossingen.

Verbind met ons als jij de ondersteuning van een verzorgende specialist kunt gebruiken. Samen met jou zorgen we dat eindgebruikers bewust worden over privacy, naamsbekendheid en de inzet van digitale hulpmiddelen. Samen met jouw wordt er gedacht in oplossingen!

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?