De kracht van de iMonitoring community

Tessa Diependaal – 08:55, 20 jul 2017

Speciaal voor de (werkende) Marcom experts hebben wij deze maand nog een update met ontwikkelingen en gebeurtenissen die afgelopen maand hebben plaatsgevonden.

Mijn collega Peter van Mourik brengt je op de hoogte wat er geprogrammeerd is, waardoor je effectiever aan de slag kunt gaan als je met ons mee doet.

Doe met ons mee!
Dit is ons motto; werk met ons samen. Samen zorgen wij voor vooruitgang en blijf jij bij in een snel veranderende branche. Naast Gerrit Jan Heerschop ondersteunen wij ook andere marketing professionals met nieuwe marketing functies in het iMonitoring Marketing Dashboard. Heb je ook goede ideeën die jouw werkzaamheden makkelijker en effectiever maken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven technische ondersteuning en bieden jouw diensten aan bij bedrijven die hierom vragen.

iMonitoring Community Event
Doe je met ons mee doen dan sluit je automatisch aan bij onze community. Zo organiseerden wij afgelopen maand onze eerste community event op een mooie locatie in de natuur van Lelystad. Speciaal voor ons heeft Hajé restaurant Natuurpark de Meerkoetzaal van vergaderzaal omgetoverd tot een gezellige ruimte met statafels en loungehoek om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar kennis te maken.

De kracht van de iMonitoring communityDe locatie van het event


Toen de ruimte gevuld was met Marcom experts was er tijd om met elkaar te verbinden. Namens iMonitoring heb ik het openingswoord gegeven en kreeg iedere expert de tijd voor een pitch.

Als ondernemer van iMonitoring
Met enige spanning zag ik mijn doel tot stand komen. De experts zochten elkaar op en gingen met elkaar in gesprek, onze missie werd ter plekke volbracht. Tijdens en na het event werd duidelijk wie elkaar opzochten en wie met elkaar afspraken. Als ondernemer ben ik blij, een goed begin is gemaakt en wij als iMonitoring zijn de verbindende factoor. Dit is zoveel meer dan alleen maar software leverancier van het iMonitoring Marketing Dashboard.

Hoe nu verder?
Tijdens het event werden de verschillen tussen Marcom experts duidelijk. Het is dan ook logisch dat mensen elkaar opzoeken en met elkaar in gesprek gingen. Dat is de kracht van onze community. Het gaat erom hoe je elkaar helpt zodat ieder persoon daar beter van wordt.

Het plan uit ons script heeft een succesvolle start en als je benieuwd bent hoe de film verder gaat draaien dan ben je van harte welkom. Ons volgende iMonitoring community event zal in oktober plaatsvinden, zie ik je dan?

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?