Community lid - Richard Bordes; Spreker en dagvoorzitter voor B2B Social media & Marketing

Tessa Diependaal – 09:07, 09 feb 2017

Onze website is vernieuwd, het beeldmateriaal geleverd en wij staan klaar om te verbinden met marketing regisseurs. Als we het dan over regisseurs hebben dan hoort Richard Bordes daar zeker bij. In ons collectief neemt Richard een bijzondere plek in. Ik leg je graag uit waarom.Aanleiding

Net geen jaar na de oprichting van iMonitoring ontvingen wij de vraag of wij de mogelijkheid hadden om een talentenshow te monitoren. Dit was mogelijk en daarmee startte de monitoring van The Voice of Holland.

In 2012 hebben wij alle online berichten van de live shows en de finale over TVOH gemonitord. Tijdens de analyse werd de online aanwezigheid van Richard Bordes inzichtelijk. De matrix die wij toen gebruikten laat zien hoe actief Richard was tijdens TVOH.Na de publicatie van onze analyse was het Richard die als eerste ons blogartikel met de analyse over TVOH deelde op Twitter. Hoe enthousiast kun je zijn!
Dit was het begin van onze zakelijke relatie. Richard is tot op heden betrokken bij ons.

Vreemde eend in de bijt


Richard wordt veel gevraagd als spreker en dagvoorzitter. Hierdoor heeft hij een iets andere rol dan de andere community leden. Hij is geen gebruiker van de software, maar voor ons net zo waardevol.

Richard heeft een duidelijk visie. Namelijk: bedrijven moeten digitalisering en social media accepteren als onderdeel van de bedrijfsvoering. Om zijn visie vorm te geven spreekt hij voor corporate ondernemingen en is hij regelmatig dagvoorzitter. Ook heeft hij voor bedrijven een LinkedIn Business game ontwikkeld. Daarnaast gebruikt hij nog andere middelen, waarmee hij van zich laat horen. Hij noemt zichzelf niet voor niets ‘Lawaaimaker’. Als je Richard’s LinkedIn-profiel bekijkt zie je een opsomming van bereikte resultaten.

Verbinden met Richard

Als je levendigheid in je organisatie wilt of je bent op zoek naar een dagvoorzitter dan kun je Richard hiervoor inschakelen. Richard heeft humor en is scherp van de tong. Hij vindt het leuk en beleeft ook plezier aan opschudding. Als zakelijk relaties aan mij vragen of ik een spreker ken dan draag ik Richard voor. Hij weet mensen met elkaar te verbinden en anderen te motiveren om mee te doen.
Heb jij als marketingcommunicatiebureau belang bij een goede spreker of trainer, leer dan Richard kennen. Je weet gelijk of hij bij jouw organisatie past. Het is een aanrader!

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?