Community lid - Gerrit-Jan Heerschop; Online – en social media strateeg voor MKB

Tessa Diependaal – 08:52, 12 jan 2017

Gerrit-Jan is in maart 2014 toegetreden tot onze community. Hij helpt MKB-bedrijven met hun online en social media strategie. Zijn sterke punt is dat hij snel de vinger op de zere plek kan leggen, als het gaat om problemen van MKB-bedrijven bij hun online- en social media strategie. Zijn professionele en kritische opmerkingen zijn opbouwend en zorgen ervoor dat processen op gang komen.

Merkbelofte nakomen

Gerrit Jan weet hoe belangrijk een merkbelofte is en hoe je die in alle facetten na moet komen. Daarnaast helpt hij klanten met content strategie. Hij verzorgt de berichtgeving en gebruikt het iMonitoring Marketing Dashboard voor het meetbaar maken van alle inspanningen. Op die manier brengt hij structuur in de communicatie.Net als Gerrit-Jan Heerschop

In de community zijn wij blij met Gerrit-Jan. Zijn directe en professionele aanpak zorgt voor helderheid en focus. Zijn heldere manier van communiceren zie je terug in bijvoorbeeld zijn blogartikelen “Zo maak je goede content” of “Waarom is úw bedrijf eigenlijk online??”.

Met Gerrit-Jan aan boord wordt er altijd wat geleerd of verbeterd.

Wil je net als Gerrit-Jan een goede klantrelatie met MKB-ondernemers en ze goed op weg helpen met online- en social media strategie? Lees dan zijn blogartikelen. Als dat je aanspreekt dan kun je met hem verbinden op LinkedIn, Twitter en Facebook. Uiteraard heeft hij ook een website waar overige contactgegevens te vinden zijn.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Diependaal Online is er voor MKB bedrijven en corporate ondernemingen die de voorkeur geven aan organische groei op het internet. Benieuwd wie wij zijn? http://im.nu/og8vRc
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?