Community lid - Gé Bouma; Reputatiemanager voor een goede naam op internet

Tessa Diependaal – 09:17, 30 jan 2017

Na mijn blogartikel ‘4 redenen voor een Marcom-professional om zich bij de iMonitoring community aan te sluiten’ heb ik iedere week een blog gewijd aan een Marcom-professional, waar wij al lang mee samenwerken. Als ik aan samenwerken denk, denk ik automatisch aan Gé Bouma. Tot voor kort het enige vrouwelijke lid van onze community.

Ieder blog wordt gecontroleerd door Gé Bouma. Gé is sinds maart 2012 betrokken bij ons bedrijf. Sindsdien werken wij samen en helpen we elkaar. Gé helpt haar klanten om de reputatie goed te houden of te verbeteren. Hiervoor gebruikt zij het iMonitoring Marketing Dashboard.

Wie is Gé Bouma?

Gé is sinds 2009 ondernemer en startte met Bouma Webteksten. Gé is voor ons een uitstekende schrijfster van webteksten en geeft ook advies in communicatie, reputatie en online marketing.De relatie met Gé is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Haar nuchtere aanpak en adviezen waardeer ik enorm. Gé heeft mij geholpen om beter en directer te leren schrijven. Tijdens onze telefoongesprekken vertelt zij over haar ervaringen en leren we van elkaars ondernemerschap. Gé is echt iemand waar je op kunt bouwen.

Bouma Webmonitoring

Na haar bedrijf Bouma Webteksten heeft ze haar kennis en ervaring onder gebracht in Bouma Webmonitoring. Voor Bouma Webmonitoring zijn wij de leverancier van de software.

Gé heeft een hele duidelijk focus voor haar bedrijf, namelijk reputatiemanagement. Door de monitoring op goede zoekwoorden zijn haar klanten direct op de hoogte van wat er over hen gezegd wordt. Ze kunnen vervolgens via de software reageren. Vanuit Bouma Webmonitoring helpt Gé voornamelijk organisaties in de semi-overheid (zorginstellingen, woningbouwverenigingen en scholen). Met behulp van onze software zorgt Gé voor:

- relevante updates van het monitoring resultaat via een dagelijkse mail
- maandelijkse analyses
- hulp en communicatieadvies om de reputatie te bewaken

Gé denkt graag met je mee hoe je geloofwaardig overkomt en hoe je vertrouwen kunt krijgen.

Net als Gé

Help jij net als Gé klanten met reputatiemanagement of kun je wel extra expertise gebruiken? Dan ben je van harte welkom in onze community. Net als Gé helpen wij jou met de beste oplossingen om je werk als Marcom-professional als beste uit te voeren.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van Gé en wil je weten op welke manieren haar werk wordt ondersteund door iMonitoring? Neem dan contact met haar op via LinkedIn of kom via onze community met haar in contact.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Eigenaresse van Diependaal Online. Bij Diependaal Online zorgen wij voor professionele digitalisering. DO ondersteunt de MKB ondernemer en hun organisatie om de contact momenten te regisseren om zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Bel 085-8768977 of bezoek de website.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?