Berichten plannen en delen op Instagram

Peter van Mourik – 09:31, 18 apr 2016

Sinds kort is het mogelijk om ook berichten te delen (en plannen) op Instagram. Naast het delen van berichten op Instagram is het ook mogelijk om dit voor Twitter, Facebook, LinkedIn en Tumblr te doen.

Omdat de Instagram API het niet toestaat om direct foto's op het platform te plaatsen, maken we het mogelijk om via een pushbericht op je mobiele telefoon via de Instagram app de afbeelding inclusief tekst te plaatsen. Om deze functionaliteit te gebruiken is het wel nodig om naast de Instagram app, ook de iMonitoring app te installeren op je telefoon.Als je de app eenmaal hebt geinstalleerd dien je éénmaal op de app in te loggen. Hiermee maak je kenbaar dat je een actieve iMonitoring app gebruiker bent en wordt de mogelijkheid om berichten naar Instagram te schedulen beschikbaar in de iMonitoring portal of in iScheduler chrome extensie.Meer informatie?

Mocht je meer informatie willen weten over de mogelijkheden voor het plannen en delen van berichten op Instagram, of heb je een andere vragen over onze software, neem dan contact met ons op via info@internetmonitoring.nl of via ons contactformulier.

Get it on Google Play

Over de auteur

Peter van Mourik
Application Developer, specialized in developing web applications using .NET and SQL Server.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?