Maak kennis met de Online Content Machine

Tessa Diependaal – 09:44, 21 jan 2021

Samen met Het Marketing Station introduceren wij de Online Content Machine. Wil jij als online of social media marketeer je klant als beste ondersteunen, dan is de content machine perfect voor jouw bedrijf!

Met de online content machine zorg jij als marketeer voor de juiste content, op de juiste plaats en op het juiste moment. Door de online en social media berichten vanuit één omgeving te managen en te communiceren met je klanten kun jij:

  1. Het beste advies geven;
  2. content direct plannen en publiceren naar de social media kanalen van je klant;
  3. of specifieke marketingcampagnes uitzetten.
Voor wie is de Content Machine interessant en waarom?
Wil je méér betrokkenheid en interactie realiseren met je klanten en vóór je klanten? Dan biedt de content machine de uitkomst. Je bent namelijk continu betrokken. Het start bij het eerste gesprek, namelijk:

  1. Hoe ga je jouw klanten ondersteunen met de online zichtbaarheid?
  2. Welke online en social media kanalen worden er ingezet?
  3. Welk soort content zorgt dat jouw klanten goed zichtbaar zijn op social media?
  4. Hoe weet je wat het resultaat is en hoe ga je dit meten?

Met de Online Content Machine zorgt dat je dagelijks of wekelijks contact hebt met je klanten. Dit varieert van de automatische e-mailservice waarmee je klanten voorziet van relevante content om te publiceren op social media of een samenwerking waarmee je de klant volledig werk uit handen neemt en de resultaten periodiek rapporteert.

Verder biedt de content machine goede mogelijkheden om extra verkopen te realiseren en een continue stroom aan inkomsten te realiseren.

Waar ben je goed in en hoe laat je dit zien?
Met de Online Content Machine kun jij laten zien waar je goed in bent en hoe. Zo ben jij de specialist die zijn klanten ondersteunt met de beste content, ben je een ster als het gaat om klantbetrokkenheid, zorg je voor het beste resultaat als het gaat om online zichtbaarheid en maak je resultaten inzichtelijk door deze te rapporteren.

Wil je weten hoe de Online Content Machine werkt bekijk dan deze webpagina met informatie.

Begrijp je hoe het werkt en wil je weten hoe je dit effectief kunt activeren voor jouw bedrijf neem dan contact op met Tessa Diependaal. Als sales- en accountmanager informeert zij jou over de mogelijkheden en helpt ze je met opstarten. Op het onderstaande nummer kun je haar bellen of stuur haar een op tessa@internetmonitoring.nl.

Over de auteur

Tessa Diependaal
Voor iMonitoring en haar klanten is Tessa actief als sales- en accountmanager. Met meer dan 15 jaar ervaring is zij verantwoordelijk voor het uitwerken van commerciële plannen. Klanten van iMonitoring worden ondersteunt met het inrichten van de abonnementen, ontwerpen van maatwerk analyses plus rapportages en verder geeft zij trainingen. Ook biedt zij zich aan als parttimer voor marketingcommunicatiebureaus die het Social Media Dashboard afnemen en de behoefte hebben aan extra verkoopondersteuning om te groeien met klanten. Tessa is gedreven, enthousiast, betrokken en praktisch ingesteld.
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?