Twitterlijsten nu ook te monitoren
Peter van Mourik – 10:15, 16 mrt 2016

Sinds kort is het ook mogelijk om Twitter lijsten te monitoren met de software van iMonitoring. Naast de mogelijkheid om Twitter in het algemeen (keyword search), je Twitter tijdlijn, maar ook individuele Twitter gebruikers is dit de 4e mogelijkheid om Twitter te monitoren en analyseren.

Lees Verder

Waarom is úw bedrijf eigenlijk online??
Gerrit-Jan Heerschop – 09:26, 08 mrt 2016

De afgelopen 5 jaar ondervroeg ik zo’n 100 ondernemers naar de achterliggende reden van hun online aanwezigheid. Het niet-verbazingwekkende antwoord van de meesten: ‘nieuwe klanten krijgen’ of ‘meer omzet genereren’. Pardon? Dat is eigenlijk zeer verbazingwekkend!

Lees Verder

Hoe word je een data-driven organisatie?
Tessa Diependaal – 08:08, 25 feb 2016

Een tijdje geleden las ik twee artikelen die eigenlijk met elkaar verbonden zijn, namelijk: - “De 3 grootste digitale ontwikkelingen voor 2016” op Frankwatching - En “Zijn we aan het einde van onze technologische groei?” op NRCQ. Het artikel op Frankwatching geeft uitleg over de verdere ontwikkeling in het IT-landschap door data-driven ecosystemen, unieke persoonlijke klantbelevingen en slimmere apparaten.

Lees Verder

Social Selling, heilige graal of hardnekkige mythe?
Richard Bordes – 09:06, 09 feb 2016

Verkopers die aan Social Selling doen, zijn 78% succesvoller dan hun collega’s die geen social selling doen. Bovendien halen zij nog eens 48% meer leads binnen. Dus hup, iedereen op een cursus zakelijk Twitteren, of misschien toch niet?

Lees Verder

Hoe de kleine MKB’er grote jongens voorbij kan streven
Gé Bouma – 08:30, 02 feb 2016

Vaak zie je dat MKB-ondernemingen zich onnodig klein maken. Ze schrikken door wat er om hen heen gebeurt met grote winkelketens. Zonde! Want er zijn juist nog heel veel kansen. Ze kunnen bijvoorbeeld de nieuwste technologieën inzetten. Dingen die voor de grote jongens, zoals V&D en Miss Etam, veel moeilijker zijn. Welke nieuwste technologieën zijn dan belangrijk? Laten we als voorbeeld Coolblue nemen. Deze webshop (met vijf fysieke winkels) was een aantal jaar geleden nog een kleine speler en draait nu een miljoenen omzet.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?