Verstappen; wat was een podiumplaats mooi geweest!
Tessa Diependaal – 08:56, 15 jun 2016

Zondag 12 juni was het moment dat Max Verstappen in Montreal, Canada, ging racen. De hele week werd naar dit moment toegeleefd. We hebben de berichtgeving op social media hierover bijgehouden. Het begon rustig met ruim 2.133 verzamelde berichten op maandag 6 juni. Op de dag zelf waren het er zes keer zoveel.

Lees Verder

Warm onthaal op social media voor nieuwe burgemeester Lelystad
Tessa Diependaal – 08:53, 07 jun 2016

Op 17 mei 2016 werd bekend dat Ina Adema de nieuwe burgemeester van Lelystad wordt. De bekendmaking zorgde voor een ongewone, maar verklaarbare piek in de online free publicity over Lelystad op 17 mei 2016.

Lees Verder

Berichten plannen en delen op Instagram
Peter van Mourik – 09:31, 18 apr 2016

Sinds kort is het mogelijk om ook berichten te delen (en plannen) op Instagram. Naast het delen van berichten op Instagram is het ook mogelijk om dit voor Twitter, Facebook, LinkedIn en Tumblr te doen.

Lees Verder

Ontwerp je eigen event dashboard / narrowcasting display
Peter van Mourik – 09:36, 30 mrt 2016

Sinds kort is het mogelijk om via de software van iMonitoring je eigen dashboards te ontwerpen die geschikt zijn voor onder andere narrowcasting display maar ook als event dashboard. De informatie die er op kan worden getoond komen van alle mogelijke bronnen die worden gemonitord. Het gaat dan om informatie van de diverse social media kanalen, maar ook nieuws, weblogs en fora.

Lees Verder

Twitterlijsten nu ook te monitoren
Peter van Mourik – 10:15, 16 mrt 2016

Sinds kort is het ook mogelijk om Twitter lijsten te monitoren met de software van iMonitoring. Naast de mogelijkheid om Twitter in het algemeen (keyword search), je Twitter tijdlijn, maar ook individuele Twitter gebruikers is dit de 4e mogelijkheid om Twitter te monitoren en analyseren.

Lees Verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?